9 oktober 2006


Zaterdag uitleen

De Eerstvolgende zatewrdag uitleen is op 4 november van 10.00-12.00

Herfstvakantie 2006

De speel-O-Theek is tijdens de herfstvakantie (23 tot en met 27 oktober) gesloten.


post !

Net voor de zomervakantie onvingen wij nog een aantal foto's met verhaal van een van onze bezoekers, u vind deze nu op de site ...
interactief

Tweeling Ochtenden
In verband met een verschuiving van activiteiten binnen het buurtcentrum zullen de tweeling ochtenden voorlopig plaatsvinden op de vrijdagochtend. De ouders die de ochtenden vorig jaar ook bezochten zullen deze week een persoonlijke uitnodiging ontvangen. Ook nieuwe bezoekers zijn natuurlijk van harte welkom. 
De eerst volgende data zijn 13 oktober, 17 november en 15 december van 9.30-tot 12.00 uur.

Nieuw speelgoed in de uitleen
Voor de uitleen zijn wij begonnen met een eerste aanschaf van nieuw speelgoed. Als eerste hebben wij ons gericht op het grotere rijdende materiaal, Zo zijn er nieuwe driewielers, loopwagens en een grote tractor met aanhanger. Tevens zijn er een aantal stukken speelgoed vervangen.

Traptractor

 

Big Bobby CAR New Edition

Nieuws van de kruipclub
De kruipclub is weer open. Veel moeders konden niet wachten op het einde van de zomervakantie en stonden die eerste ochtend vol enthousiasme voor de deur. Ook op de kruipclub is veel nieuw speelgoed te vinden.

Themaochtend 'Baby in huis'
Ben je zwanger, of net bevallen  van je eerste kindje. Geef je dan op voor de thema  ochtend  'Baby in huis'
Deze wordt gehouden in het opvoedpunt Zeeburg op vrijdagmiddag 17 november van 12.30 tot 14.45. Aanmelden kan bij het opvoedpunt. of neem een inschrijf formulier mee bij de Speel-O-Theek.
 

 28 juli  2006


Zomervakantie 2006
De speel-O-Theek is tijdens de zomervakantie gesloten. Wij wensen iedereen een fijne vakantie en hopen jullie allemaal weer te zien vanaf  dinsdag 5 september.

Tweeling Ochtenden
De volgende ochtenden zijn weer na de zomervakantie. En ook weer telkens op een woensdagochtend van 9.30-tot 12.00 uur.
De data zijn 13 september, 11 oktober, 15 november en 13 december. (onder voorbehoud) 

Stadsdeel Zeeburg
Op 21 juni waren Nienke Jansen en
Mesut Cavusoglu, beiden werkzaam bij Stadsdeel Zeeburg, op bezoek in de Speel-O-Theek. Samen met collega's deden zij mee aan een 'speurtocht' door de buurt met als doel een beter beeld te krijgen van de diverse aktiviteiten van o.a. Stichting Welzijn aan het IJ.
Beiden waren zeer geinterressseerd in de aktiviteiten van de Speel-O-Theek en verrast dat wij maart volgend jaar ons 25 jaar bestaan zullen vieren. Ook wij vonden het erg gezellig. Onderstaande foto maakte Nienke in de Speel-O-Theek.


        

Bedankt voor je ontvangst van gisteren. Leuk en informatief om te zien hoe
de speel-O-Theek al 24 (!) jaar werkt en om tevreden ouders te hebben
gesproken.
Groet en veel succes !
Tot de volgende keer.
Nienke
[tekst Nienke Jansen]

 

 3 april 2006

Na een winterslaap is onze Speel-O-Theek site weer helemaal terug en gaan wij fris het voorjaar in. Om te beginnen doen wij dit met een nieuw adres voor de website. U kunt ons vanaf nu bereiken op www.speelotheek.net  Heel wat makkelijker te onthouden dan ons vorige adres. Ook ons e-mail adres is veranderd en wel in:  info@speelotheek.nl

Een aantal berichtjes zijn blijven liggen in onze mailbox. Waaronder die van Sabine, die samen met haar zus en hun 2 kinderen de kruipclub bezoekt. Zij heeft ons haar persoonlijke verhaal en een paar foto's gestuurd die zij op een van de ochtenden heeft gemaakt. Kijk bij.... interactief

De kruipclub is op de dinsdagochtend gelijktijdig geopend met de speelgoed uitleen. Een goed moment om, naast de gezelligheid van de kruipclub, ook daar eens een kijkje te nemen.
De foto hieronder laat zien dat de kleintjes het erg spannend vinden om al het grote speelgoed in de Speel-O-Theek te ontdekken.

                

En ondanks dat wij bijna uit onze voegen barsten op deze ochtenden willen wij toch het open en vrijblijvende karakter dat deze ochtenden zo gezellig maken behouden. Dus nieuwe bezoekers zijn altijd welkom.  

Tweelingochtend
De volgende ochtend is op woensdag 5 april van 9.30-12.00

 
 


 nieuwsbrief


Geregeld geven wij een nieuwsbrief uit, wilt u deze per e- mail ontvangen, laat dan hieronder uw e-mail adres achter. 

e-mail adres:


 

 Nieuwsarchief 2001-2010

Voor al het oude nieuws

 
 nieuws archief 2009
Klik voor ........ meer
 nieuws archief 2008
Klik voor ........ meer
 nieuws archief 2007
Klik voor ........ meer
 nieuws archief 2006
Klik voor ........ meer
 nieuws archief 2005
Klik voor ........ meer
 nieuws archief 2004
Klik voor ........ meer
 nieuws archief 2003
Klik voor ........ meer
 nieuws archief 2002       
klik voor ........ meer
 nieuws archief 2001   
klik voor ........ meer

2001 2011 - disclaimer - about