algemene informatie 


Onze kruipclub is sinds 1982 gevestigd in de Indische Buurt in Stadsdeel Zeeburg te Amsterdam.

Door middel van het aanbieden van speelruimte aan jonge kinderen en hun ouders, hopen wij bij te dragen tot een prettige leefsituatie in de buurt.

Wij streven ernaar een ontmoetingsplek te zijn waar ouders en kinderen graag komen en willen ouders  informeren over het belang van (samen) spelen en speelgoed.

Door het aanbieden van gericht spelmateriaal willen wij het samenspelen van ouder en kind stimuleren en hen kennis laten maken met verschillende en misschien wel onbekende spelvormen. 

Vier ochtenden per week organiseren wij een kruipclub voor kinderen van 0 tot 3 jaar en hun ouders. Tijdens deze ochtenden bieden wij de kinderen ruimte om met elkaar te 'leren' spelen en kunnen de ouders andere ouders uit de buurt ontmoeten. Kijk hiervoor bij ........ kruipclub

Wij proberen zoveel mogelijk op de behoefte die er bij ouders is in te springen. Hier kwamen bijvoorbeeld tweelingochtenden uit voort. Maar ook informatieve workshops of uitjes met de groep in de buurt of naar Artis.


 


 adres en openingstijden

Speel-O-Theek Zeeburg
Kramatplantsoen 101 (ook te bereiken via de zeeburgerdijk)
1095 LB Amsterdam

e-mail: info@speelotheek.net

Speel-O-Theek Zeeburg is gevestigd in het OKC Flevopoort 

 openingstijden  kruipclub

Elke maandag, dinsdag, woensdag en donderdagochtend van 9.30-12.00 

Voor deze ochtenden hoeft u uw kind niet in te schrijven op een wachtlijst en de toegang is gratis. 

U kunt dus gewoon binnen lopen om eens een kijkje te nemen en te zien of het iets is voor u en uw kind ......... meer kruipclub

2001 2017 - disclaimer - about