31 mei 2016 Het laatste nieuws uit de speelotheek op IJburgTijdelijk geen uitleen op de woensdag
Vana September is de uitleen weer op dinsdag en woensdag geopend.

Tijdelijk geen uitleen op de woensdag

Tijdens het herstel van de vaste medewerkster nemen de collega's van Partou de kruipclub en de uitleen tijdelijk over. De woensdagmiddag uitleen komt echter tijdelijk te vervallen.

U bent van harte welkom om op maandag en donderdag van 9 tot 11:30 met uw kind tot 2 1/2 te komen spelen tijdens de kruipclub. Voor speelgoed lenen bent u tot de Zomervakantie elke dinsdagochtend welkom van 9-11:30.

De nieuwe Speelotheek op de Pampuslaan IJburg
De nieuwe Speelotheek in het Ouder en Kindcentrum op IJburg  17 Oktober 2012 Het laatste nieuws uit IJburgOktober 2012 Week van de opvoeding op IJburg
Tijdens de week van de opvoeding, van 1 t/m 7 oktober, waren er ook in de Speel-O-Theek veel verschillende activiteiten voor ouders en kinderen  23november 2011 Het laatste nieuws vanuit IJburgOpeningstijden !
Vanaf 1 december is de Speel-O-Theek op de dinsdag middag niet langer open.
Natuurlijk bent u op de overige ochtenden van harte welkom! Wij zijn open op de maandag , woensdag en donderdag ochtend van 9.30 - 12.30

  21 september 2011 Het laatste nieuws vanuit IJburgKortingsaktie tijdens de week van de opvoeding
Van maandag 10 oktober tot en met vrijdag 15 Oktober is het de week van de opvoeding! Door het hele land zullen er allerlei activiteiten worden georganiseerd m.b.t opvoeden.
Ook in de Speel-O-Theek zullen wij hier aandacht aan besteden. Zo kunt u deze week met een flinke korting lid worden en tegen een voordelig tarief een jaar lang speelgoed lenen voor uw kind(eren) Kijk voor het volledige programma op Week van de Opvoeding  8 november 2010 Het laatste nieuws vanuit IJburgEen jaar Speel-O-Theek op IJburg
Met veel plezier kijken wij terug op een geslaagde dag waarop wij zo'n honderd bezoekers mochten verwelkomen om samen met ons feest te vieren. Al vroeg was het een gezellig drukte in de Speel-O-Theek en genoot iedereen van de zelfgebakken taart en de heerlijke tom poezen. Ouders en kinderen deden volop mee aan de aktiviteiten en ook in de middag was het een komen en gaan van kinderenMuurversiering
Samen met de bezoekertjes van de kruipclub is er een grote wand versiering gemaakt!  1 oktober 2010 Speel-O-Theek IJburg een jaar!Een jaar Speel-O-Theek op IJburg
Op 1 oktober 2009 werd met een groot feest en een optocht vanuit het OKC op IJburg naar het Opvoedpunt in de Erich Salomonstraatbestaat de Speel-O-Theek op IJburg officieel geopend! Vandaag bestaan wij een jaar!

Om dit te vieren zijn wij op maandag 11 oktober de hele dag geopend. Tussen 9 en 5 uur zullen er allerlei aktiviteiten zijn voor ouders en kinderen. U bent van harte welkom om met ons feest te komen vieren  27 september 2010 laatste nieuwsHieronder weer een laatste update vanuit de Speel-O-Theek op IJburg.. met o.a. een (foto) verslag van onze deelname aan het Spektakel op IJburg, speelgoed nieuws en ons bijna een jarig bestaan op IJburg!

Een jaar Speel-O-Theek op IJburg
Op 1 oktober bestaat de Speel-O-Theek op IJburg een jaar... Op maandag 11 oktober willen wij dit graag met u vieren... binnenkort meer hierover!

Spektakel op IJburg
Op 5 september vond het jaarlijkse festival; het spektakel op IJburg weer plaats. Er kwamen meer dan 4000 gezinnen, volwassenen en kinderen op af. Vanuit de Speel-O-Theek stonden we met een kraampje met spelletjes voor de kinderen.

Veel kinderen deden fanatiek mee en er hing een gezellige sfeer. Door mee te doen konden zij stickers verdienen en door naam en telefoonnummer achter te laten maakte 1 van de deelnemers kans op een jaarabonnement op de Speel-O-Theek; een jaar lang gratig speelgoed lenen! De winnaar is inmiddels gebelt, Gefeliciteerd Niels!

De Speel-O-Theek is weer wat meer op de kaart gezet. Bezoekers hadden er wel over gehoord maar uit reacties bleek dat de locatie nog niet bij iedereen bekend was. We hopen hierdoor veel mensen in de toekomst te mogen ontvangen.

Bekijk alle foto's op de IJburg foto pagina! ........ IJburg foto paginaNieuw speelgoed
Speel-O-Theek Zeeburg en IJburg hebben gezamelijk nieuw speelgoed ingekocht, Voor Zeeburg voornamelijk spellen en speel leer materiaal en op IJburg is de fantasie kast flink aangevuld.  1 september 2010 laatste nieuwsDe zomervakantie zit er op en de Speel-O-Theek en het opvoedpunt op IJburg zijn weer open en we gaan meteen goed van start....

Spektakel op IJburg
Aanstaande zondag 5 september is alweer de 6e editie van het Spektakel op IJburg Partou is een van de hoofdsponsers van het festival dat van 12:00 tot 18:00 uur zal plaatsvinden in het Diemerpark. Een feest voor de hele familie en gratis entree!

De Speel-O-Theek op IJburg zal ook te vinden zijn op het festival met een stand met informatie en drie spellen voor de kinderen... bezoek de stand, speel me met de drie spellen en maak kans op een jaar lang gratis speelgoed lenen!!

Meer informatie over het festival op ... Theatraal IJburg

Positief opvoeden
Binnen onze organisatie werken wij met Positief Opvoeden.

Daarom heben wij een nieuwe pagina aan de site toegevoegd waarop u als ouder meer kunt lezen over Positief Opvoeden en alle links voor informatie, online advies en cursussen in ons stadsdeel kunt vinden
..... Positief opvoeden
In de Speel-O-Theek kunt u ook altijd de laatste Tip kranten meenemen.

 16 juni 2010 laatste nieuws...Het is bijna zomer vakantie en wij kijken terug op een geslaagd eerste jaar op IJburg. Een jaar waarin wij de buurt volop met de Speel-O-Theek en het Opvoedpunt kennis hebben laten maken.Week van de Speel-O-Theek en de Nationale Buitenspeeldag
Van 28 mei tot 5 juni was het de week van de Speel-O-Theek, een initiatief van de Vereniging Speelotheken Nederland.
Er was die week een flinke korting op het lidmaatschap en ook deden wij mee aan de buitenspeeldag.

Rondom het opvoedpunt wapperden op woensdagochtend 2 Juni de vlaggetjes en werd er volop buiten gespeeld. Het was prachtig weer en er kwamen heel wat kinderen en ouders buiten spelen.

Paas ontbijtHet is alweer even geleden, maar het was een gezellige drukte tijdens het Paas ontbijt. Samen met de ouders en kinderen van de kruipclub hebben wij genoten van de eitjes en de zelf gebakken pannen-koeken die op tafel kwamen. Na afloop ging er een door de kinderen zelfgemaakt mandje vol eitjes mee naar huis.

Zomervakantie
Tijdens de zomer vakantie is de Speel-O-Theek gesloten.
Wij zien al het geleende speelgoed graag uiterlijk woensdag 1 Juli terug.

Op woensdag 25 augustus gaan wij weer van start
Naast Speelgoed lenen en spelen op de kruipclub zullen er weer een aantal lezingen en cursussen Triple P worden georganiseerd.
Ook starten wij met triple P Teens (voor ouders met pubers)

Wij wensen iedereen een fijne zomer en tot na de vakantie!

  14 april 2010 cursus 'Opvoeden & Zo'Op 18 mei start in het opvoedpunt IJburg een cursus 'Opvoeden & Zo'
deze cursus is bedoeld om ouders praktische ideeŽn en - vooral praktische vaardigheden mee te geven. Vaardigheden die bij het opvoeden van kinderen eigenlijk onmisbaar zijn en waarmee je relatie, het gedrag en ontwikkeling van je kind op een positieve manier kan beinvloeden.

De cursus bestaat uit zes bijeenkomsten op de dinsdag ochtend van 9.30-11.30.
Data: 18,25 mei, 1, 8,15 en 22 juni.

Lokatie opvoedpunt IJburg
Erich Salomonstraat 326-332
tel: 020 416 5476
tel: 064550 7770

Voor meer informatie en/of aanmelding neemt u kontakt op met het opvoedpunt of het consultatie bureau.

  adres en openingstijden

Speelotheek IJburg
Pampuslaan 26
1087 LA Amsterdam

Kruipclub
maandagochtend 9.00-11.30
donderdagochtend 9.00-11.30

Speelgoeduitleen
dinsdagochtend 9.00-11.30
woensdagmiddag 13:00 - 15:00

  IJburg Nieuws

Alle nieuwtjes uit de Speel-O-Theek op IJburg leest u op de speciale .... IJburg nieuwspagina

  IJburg foto's

Er is een speciale fotopagina waar u alle fotos gemaakt in de Speel-O-Theek op IJburg kunt bekijken.Naar de ... IJburg foto pagina

  IJburg Home

Terug naar de IJburg pagina

© 2001-2016 - disclaimer - about